Salon voor schoonheids- en visagie behandelingen.

Banner Image

Welkom bij Salon Michelle, je schoonheidsspecialiste en visagiste in Nijverdal.

Of je nu verlangt naar een rustgevende behandeling of hulp nodig hebt bij een huidprobleem, ik sta klaar om je te verwelkomen. Elke behandeling wordt met zorg op maat gemaakt, met als doel een perfect resultaat te bereiken dat volledig aan je wensen voldoet.

Daarnaast biedt Salon Michelle ook professionele make-updiensten aan. Ga je binnenkort trouwen of wil je simpelweg advies? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en je schoonheidsdromen tot leven te brengen.

Nieuws

5 JAAR IN NIJVERDAL

🎉 YES! Salon Michelle bestaat 5 jaar in Nijverdal! 🎉 Wie jarig is trakteert! Houd daarom mijn socials goed in de gaten!

Lees verder

MICRO NEEDLING PRO

Wat is CNC Micro Needling PRO? CNC Micro Needling PRO is een geavanceerde huidbehandeling die gebruikmaakt van een pen met fijne naaldjes om microkanaaltjes in...

Lees verder

EVEN VOORSTELLEN

Vanaf september kan je binnen mijn salon terecht bij Gwen van Voetzorg Gwen voor de losse pedicure behandelingen. Hierover zijn bestaande pedicure klanten al geïnformeerd.Hieronder...

Lees verder

Gezichtsbehandelingen

Trakteer je huid op een verjongende reis met een luxe gezichtsbehandeling. Ontsnap aan de dagelijkse stress terwijl je verwend wordt met een op maat gemaakte ervaring, ontworpen om je te laten stralen van binnenuit. Ervaar de ultieme ontspanning terwijl er zorgvuldig geselecteerde producten en technieken gebruikt worden om je huid te reinigen, hydrateren en verjongen, waardoor je een frisse, stralende teint krijgt die je zelfvertrouwen een boost geeft.

Bruidsmake-up

Laat je op je grote dag stralen als nooit tevoren met professionele bruidsmake-up. Ik begrijp dat jouw huwelijksdag een van de belangrijkste dagen van je leven is, en samen creëren we een look die perfect past bij jouw persoonlijkheid, stijl en natuurlijke schoonheid. Van een zachte en romantische uitstraling tot een gedurfde en glamoureuze look, streven we ernaar om jouw droombeeld te realiseren, zodat je met vol vertrouwen het gangpad af loopt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

REVIEWS

Appie Klein
3 maanden geleden

Erna Teesselink
een jaar geleden

Mijn vriend heeft een afspraak gehad voor verwijderen van likdoorns. Zeer vakkundig gedaan en nu geen centje pijn meer. Zelf ben ik nu ook al geregeld bij Michelle geweest en ik ben zeer tevreden.

Andre Gottemaker
een jaar geleden

Vele behandelingen genoten. Professioneel, hygiënisch en integer. Voeten voelen altijd als herboren !! Zeker aan te bevelen 🍀